Prijzen Nagel Studio
 
Nagelbijters
         

Nagelbijters:

Voor nagelbijters zijn acrylnagels een prima oplossing en een goede gelegenheid om uw eigen natuurlijke nagel onbeschadigd door te kunnen laten groeien. Doordat het nagelbed beschermd en verstevigd wordt door een laagje acryl wordt het bijten bijna onmogelijk. Met enkele nabehandelingen bent u verzekerd van een mooi randje aan uw natuurlijke nagel en worden uw handen meteen iets waarvoor u zich niet langer voor hoeft te schamen.
Het hele proces vergt wel enig doorzettingsvermogen, want je hebt toch al gauw vijf behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat uw eigen nagel de gewenste lengte heeft behaald. Al vaak is gebleken dat na het stoppen van de behandelingen, het nagelbijten ook vanzelf verdwijnt.
Omdat de ernst van het nagelbijten per persoon heel veel kan verschillen wordt de aanpak en duur van de behandeling tijdens het eerste bezoek in kaart gebracht en met u doorgesproken.
Veel mensen gaan ervan uit dat acrylnagels zijn bedoeld voor iemand die graag lange nagels wil, terwijl juist een mooie korte nagel er heel natuurlijk uit kan zien en een totaalplaatje geeft van een goed verzorgde hand die u graag aan een ander wilt laten zien.

Nailart