Prijzen Nagel Studio
 
Workshops/Kinderfeestjes
         

Workshops:

Sinds november 2010 ben ik naast nagelstyliste ook distributeur van FM waarvoor ik wekelijks gratis workshops/party’s verzorg.
Het is mogelijk om een gratis workshop/party bij u aan huis te geven. U als gastvrouw wordt hiervoor beloond met een gratis behandeling van permanente nagellak op uw teen of vingernagels en een flesje parfum voor elke nieuwe party die geboekt wordt op uw party.
Er is veel activiteit tijdens zo’n workshop; Na een korte introductie krijgt iedereen de gelegenheid om één of meer van de 150 geurtjes te ruiken op een geurstrookje. Daarnaast kunnen ook alle cosmeticaproducten, make-up en nagellakken die FM in zijn assortiment heeft getest worden.
In de loop van de avond krijgt iedereen een handpeeling met de bodyscrub van Spa die behoort tot één van de best verkochte producten van FM. Als er voldoende tijd en animo is vul ik de avond of middag met een demonstratie oogmake-up aanbrengen en nagels lakken.
Natuurlijk kunt u op deze avond parfum of make-upproducten bestellen, maar dit kan ook telefonisch of per mail. Daarnaast organiseer ik in het voor- en najaar een vrije inloopavond waar u de gelegenheid krijgt om kennis te maken met de nieuwe geuren. Twee maal per jaar gaan er namelijk 15 geuren uit de collectie en worden deze weer door nieuwe vervangen. Vraag vrijblijvend naar de data!

Lees verder Kinderfeestjes/Tienerparty's

Kinderfeestjes/Workshops