Nagelstudio Handwork

Uw handen als visitekaartje

Samen kijken wat bij u past

Omdat niet iedereen gezegend is met mooie en sterke natuurlijke nagels bestaan er gelukkig allerlei mogelijkheden om de natuur op een professionele manier een handje te helpen. Samen kijken en zoeken we naar de beste oplossing voor uw persoonlijk probleem, behoefte of voorkeur voordat u begint aan uw eerste behandeling. Hierbij rekening houdend met uw leefomstandigheden, hobby’s en wensen.

Acryl - Acrylnagels zijn kunstnagels die worden aangebracht over uw eigen natuurlijke nagel en geeft een extra versteviging. Het kan in elke gewenste lengte, kleur en vorm worden aangebracht. Acryl is het perfecte materiaal om french manicure aan te brengen. Middels een liquid en acrylpoeder ontstaat er een uithardingsproces wat later in vorm zal worden gevijld. Na drie weken ontstaat zoals bij elk ander product een uitgroei bij de nagelriem en kan deze tijdens de nabehandeling weer opgevuld worden. Acryl is een van de meest sterkste producten die op de markt zijn.

Acrylgel ofwel Polygel - Polygel is een gelachtige substantie die de duurzaamheid van acryl combineert met de flexibiliteit van gel. Je nagels worden hiermee versterkt, gemodelleerd en /of verlengd. Polygel bestaat uit korte molecule ketens die zich verbinden in een UV lamp.

Dit uithardingsproces is vergelijkbaar met andere UV producten. In tegenstelling tot Acryl is Poygel geheel geurloos.

 • 0E97BC59-BFB4-4060-BCA1-C3F248D6DB95-r5dug-59an9f
 • ERVOOR
 • ERNA
 • acrylnagels5

Gellak - Gellak is een gelachtige substantie die d.m.v. UV energie wordt uitgehard. Gellaknagels zijn veel harder en gaan veel langer mee dan de gewone nagellak. Daarnaast is de lak na het uitharden meteen droog en kan niet meer beschadigd worden. Het is een kunstnageltechniek die zeer populair is omdat je nagels er drie weken lang verzorgd en glanzend uitzien. 

Gellak kan over elk product aangebracht worden. Als basis gaat mijn voorkeur uit naar rubberbase omdat dit nog eens een extra versteviging geeft en alle oneffenheden uit de natuurlijke nagel haalt. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om gellak aan te laten brengen op uw teennagels. Het voordeel is dat de teennagels veel minder snel groeien zodat je wel 6 tot 8 weken kunt genieten van de behandeling.

 • 8604BA23-B2DC-4610-A9A5-44ED8E58D36D
 • 2AD7B282-5C03-4B82-9FA7-A2B363D34637-r5duo-8n4gm
 • EBFB751F-A2E2-4854-8160-835FFDA6B36E-r5dum-jkdj8
 • 6B26AF8A-2C96-4DA5-BD30-198AB36BBC19-r5duk-4ak1bi
 • 95D11F4E-493C-4F3B-B85A-644EEB7E9289-r5dui-62ky4
 • 0E97BC59-BFB4-4060-BCA1-C3F248D6DB95-r5dug-59an9f
 • FOTO4

BIAB - BIAB staat voor builder in a bottle. Het is een all-in-one-sculpting/bouwgel in een flesje. Met de gel kun je opbouwen, versterken en verlengen. Het dragen van BIAB voelt heel natuurlijk, is licht en erg flexibel. De behandeling is duidelijk korter dan die met acryl of Poygel omdat het niet meer in model gevijld hoeft te worden. Tijdens de nabehandeling (na ongeveer drie weken) wordt een gedeelte van het product weg gevijld en een nieuw laagje aangebracht. Het product is makkelijk afweekbaar bij het eventuele beëindigen van de behandeling. 

Nagelbijters - Voor nagelbijters zijn acryl of polygel een prima oplossing en een goede gelegenheid om uw eigen natuurlijke nagel onbeschadigd door te kunnen laten groeien. Doordat het nagelbed beschermd en verstevigd wordt door een verharde laag wordt het bijten bijna onmogelijk. Met enkele nabehandelingen bent u verzekerd van een mooi randje aan uw natuurlijke nagel en worden uw handen meteen iets waarvoor u zich niet langer voor hoeft te schamen.

Het hele proces vergt wel enig doorzettingsvermogen, want je hebt toch al gauw drie behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat uw eigen nagel de gewenste lengte heeft behaald. Al vaak is gebleken dat na het stoppen van de behandelingen, het nagelbijten ook vanzelf verdwijnt.
Omdat de ernst van het nagelbijten per persoon heel veel kan verschillen wordt de aanpak en duur van de behandeling tijdens het eerste bezoek in kaart gebracht en met u doorgesproken.
Veel mensen gaan ervan uit dat acryl of gelnagels zijn bedoeld voor iemand die graag lange nagels wil, terwijl juist een mooie korte nagel er heel natuurlijk uit kan zien en een totaalplaatje geeft van een goed verzorgde hand die u graag aan een ander wilt laten zien.

Nailart - Het is mogelijk om op elke nagel te werken met design of nailart om uw nagel nóg  exclusiever te maken. Er kan worden gewerkt met acrylverf, steentjes, stickertjes, strass, stripers, piercings e.d. Het kan zijn dat u er voor kiest om dit eenmalig te doen voor een speciale gelegenheid of dat we de design op acryl of gellak aanbrengen, zodat deze blijvend is tot uw volgende nabehandeling.

 • TIP
 • TIP6
 • TIP7
 • TIP5


In de studio zijn genoeg voorbeelden te zien en liggen ook voldoende boeken om inspiratie uit op te doen. Ook op de eenvoudig gelakte nagel of zelfs de natuurlijke nagel is nog van alles mogelijk. Vraag rustig vrijblijvend om informatie!