Nagelstudio Handwork

Uw handen als visitekaartje


Welkom 

Mijn naam is Mien op 't Hoog en heb sinds 2001 een nagelstudio in Hilvarenbeek waar ik nog steeds met veel plezier mijn vak uitvoer. Het is voor mij heel belangrijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de nagelbranche en volg daarom met regelmaat nog trainingen met de nieuwste producten en materialen.

Ik werk voornamelijk met Acryl, Polygel, BIAB (rubberbase), en Gellak. We gaan samen op zoek naar de beste behandeling die bij u, uw leefomstandigheden en uw budget past.

Natuurlijk is het mogelijk om vrijblijvend advies te vragen of om een proefnagel te laten maken in elke gewenste vorm, lengte en kleur die u maar wenst. Het leukste aan dit vak is namelijk dat je na een goed overleg ervoor kan zorgen dat iedereen blij de deur uitgaat. Zeker als u nooit eerder bij een nagelstudio bent geweest is het erg belangrijk dat u op de hoogte wordt gebracht van alle mogelijkheden die er zijn.  Onze handen zijn net als ons gezicht één van de meest bekeken en belangrijke onderdelen van ons uiterlijk en dat maakt ze tot een visitekaartje.

Een eerste indruk maak je maar één keer!